11 Comments on “Wedding Crashers – Ääni ja Vimma 2009”

  1. Bändiltä puuttuu tarpeeksi kurinalainen asenne omasta mielestä. Äijät vetää vähän sinne päin lavalla, ja ehkä huumorinkin makua olisi vähän havaittavissa. Vaikea sanoo, ihan ok mut ei vaan tällanen romanttinen huumori oikein nappaa – sen sijaan johonkin Ben Stiller/Owen Wilson -Hollywood komediaan tällainen höpsöily sopisi mainiosti. Melko jännä.

  2. sehän on todella mukavaa nähdä bändi joka saa ihmiset nauramaan humoristisilla sanoituksilla. Spontaanisuus lisää jännitystä ja hyvin kurinalainen esiintyminen on yleensä hyvin tylsää katsottavaa

  3. Riippuu ja roikkuu. Eikös nörttihipsterihassuttelu-bändejä kuitenkin ole aika paljon nykypäivänä? Noh, oli tai ei, oma mielipiteeni on että soittoon vähän enemepi kurinalaista tatsia – kyllähän sitä Joy Divisioniltakin näin esimerkkinä löytyi.

  4. Elikä siis just nämä Sydän sydämmet, Vauvat, Ristot Rubikit sun muut indietaiteilija”älyköitten” lempibändit. En erota Wedding Crashersia erityisemmin tästä porukasta, mutta ei kai siinä, jos tällaiselle silti riittää vielä kysyntää.

  5. Varmasti löytyi Joy Divisionilta kurinalaisuutta.. jopa niin paljon että laulaja teki 23 vuotiaana itsemurhan =)(Kaikella kunnioituksella ko. bändiä kohtaan) Hyvä vaan että on maailmassa vähän hyväntuulisempaakin musiikkia, itkuvirsiä riittää Suomen maassa muutenkin ihan tarpeeksi. ja juuri tätä “kurinalaisuutta”. Kuten danny jo sanoikin, se on pidemmänpäälle usein varsin tylsää katsottavaa. Poikkeuksia toki on. Ja ettei WC muka erotu joukosta.. höpö höpö. Ei oo mitään “älyköille” suunnattua, päin vastoin. Erityisesti keikolla toimii ihan loistavasti! Onnea pojille voitosta!

  6. Miten näin p*ska bändi voi voittaa?!?!?! on tainnu tuomarit ollu jotain sukuu tai sit puuttuu ammattitaitoa. EI NÄIN!!

  7. Pingback: Mukana menossa: Wedding Crashers sekoitti pään @ Kuuma kesäblogi

  8. eihän tässä soittotaidolla liioitella,mutta pojilla on sitä karismaa ja heitä on mukava katsella. kyllä tuollainen musa tuollaisella asenteella ja noilla taidoilla vielä menee.

  9. Pingback: Wedding Crashers – Ääni & Vimma festari 2012 | HattuMedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *