Loisteleirin tiistain sovituskoppi

hattu-toimitusTapahtumatLeave a Comment

ykkostalo

Tekemistä riittää, mutta on hyvin myös omaa aikaa. Aamiaisen jälkeen pääsee mediaan, tanssiin tai mihin on valinnut. Ja illalla on sitä pääjuttua. Ja silti ehtii mennä uimaa, saunoa, omaa aikaa ja tietty syödä. Yksi parhaita kesäleiriä.
– Raksu

Kuvista. kuvista, kuvista, kuvista. Siinä on seuraavien 4 iltapäivän ohjelma. Odotan innolla! Valitsin siis kuvataiteen ryhmän Loisteleirillä. Valittavina oli myös tanssia, teatteria, musiikkia ja mediaa. Niitä pääsen kokeilemaan aamupäivisin, joten vaihteluakin ohjelmaan tulee. Juuri nyt olen median “sovituskopissa”, eli aamupäivän kokeilujutussa. Kohta pääsen kokeilemaan animaation tekemistä ja kuvan ja äänen yhdistämistä, hauskaa siis on tiedossa.
– Hanna

Olen nyt viettänyt ensimmäisen yön ja ensimmäisen päivän loisteleirllä. Aluksi vähän jännitti, mutta muuten leiri on ollut tosi pähee, ja täällä on myös neljä tuttuani. Ensimmäinen päivä meni pääasiassa leiriin tutustumiseen. Täällä syödään tosi usein, ja ruoka on ihan ookoota. Toivon, että toinen päivä menee yhtä hyvin kuin ensimmäinen. Samaa toivon tietenkin myös muilta päiviltä.
– Sampi

Maanantaina 2.8. saavuimme bussilla Helsingistä Loisteleirille Kukonnotkoon. Leiriläiset jaettiin mökkeihin ja ruoan jälkeen pääsimme tutustumaan paikkoihin. Välipalan jälkeen pääsimme tutustumaan valitsemaamme pääaineeseen. Pääaineita ovat tanssi, musiikki, media, teatteri ja kädentaidot. Pääaineisiin tutustumisen jälkeen pääsimme pikaisesti uimaan, jonka jälkeen taas söimme ja kokoonnuimme pellolla, leiriläisten ja ohjaajien yhteisellä alueella. Pellolla teimme ihmisanimaation jonka jälkeen pääsimme saunaan ja uimaan. Saunan jälkeen söimme iltapalaa ja keräännyimme pellolle leikkimään erilaisia leikkejä. Leikimme kaikenlaisia hauskoja leikkejä, ja saimme kuulla mm. hevi, rap ja teknoversion laulusta “Jänis istui maassa”. Leikkien jälkeen vetäydyimme mökkeihin ja pitkän päivän jälkeen oli hyvä mennä nukkumaan.
-Riikka

kukonnotko_koriskentta

Annamme itsemme loistaa!
Me nuoret olemme loiston keskipisteitä. Me teemme tulevaisuuden!
Taiteen avulla tunnemme sisimpämme syvimmän minäkuvamme. Sisällämme syttyy valo, joka loistaa kirkkaasti ja häikäisee jokaisen sitä katsovan. Teatteri on loiston syvin lähde. Siitä pulppuaa itsetunnon ja onnistumisen tunteen sulosoinnut.
– Hyttynen, Ronja, Sanni & Samuli

Päivää olen Iida ja tässä minun kanssani on Wilkku. Me ollaan nyt median sovituskopissa. Hauskaa on ollut ja hauskaa tulee toivottavasti olemaankin. Tultiin tänne leirille vasta eilen, joten ei olla paljon ehditty mitään tehdä. Eilen vaan tutustuttiin tähän paikkaan ja iltapäivällä oltiin syventävissä. Wilkku oli musiikissa roudaamassa ja Iida tanssissa humppaamassa. Tänään herättiin liian aikasin ja Wilkku ei edes saanut nukuttua yöllä. Wilkku ei tykkää mökeistä. Iidalle on ihan sama. Aamulla oli lipunnosto klo. 9:30 ja sen jälkeen tultiin tänne sovituskoppeihin. Nyt ollaan valokuvattu, äänitetty ja animoitu oma nimi ja booris. Ps. hevonen
– Iida ja Wilkku raportoiPrinsessoja ja susia

Heipparallaa blogi! 🙂
Olemme saaneet ruokaa ruokaa ruokaa ja ruokaa ja vastaamme on tullut kaikenkarvaisia otuksia: kuten prinsessoja ja susia. Hui, kuulostaa pelottavalta.. 😀 No ei.
Tänään pääsimme vauhtiin heti kun saimme kameran käteen ja äänityslaitteen kouraan. Siitä se hupi vasta alkoi. Tehtävänämme oli kuvata joku asia ja tehdä siihen äänimaailma. Alku alkoi vauhdikkaasti, mutta koneelle päästyämme vauhtia hidastivat karkuun pötkineet äänitteet. Eikun etsimään! Ei siinä kauaa mennyt, kun karkurimme oli tallennettu äänilaitteeseen.

Nyt sitten vaan loistamaan!

toteemipaalu

[nggallery id=20]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *