Leirin viimeistä päivää vietetään haikeissa tunnelmissa

hattu-toimitusTapahtumatLeave a Comment

iltadisco_070810

Loisteleirin vika päivä, nyyh. Täällä on ollu niin kivaa ettei millään haluis lähtee. Kaikki ohjaajat on ollu ihan sika kivoi ja on tottakai kans nää ihanat leiriläiset. Tanssi on ollu mahtavaa ja kaikis sovituskopeiski on ollu tosi kivaa vaikkei sitä ois uskonukkaa. Ainoo vaa, et vessat haisee.
-suvi

mooiii!!! Tyhmää lähtee täält jo nyt, ku on ollu niin kivaa ja kaikki tyypit on tääl nii parhaita! Uudet kaverit on kyl niin parhaita!  Kiitos kaikille ohjaajille, kun on ollu niin kivaa! Kiitos erityisesti viel musan vetäjille, ku meil oli siel tosi siistii!!
– kerttu

On ollu tosi kivaa ja harmittaa ettei tää leiri kestä vaik kuukautta. Nyt oon median sovituskopis ja tääl on kivaa. Tanssis oli tosi kivaa varsinki oppii uusii tanssei. Nyt ei vaan haluis lähtee, mut aina voi odottaa ens vuotta. Jos vaan viel muistais sen tanssiesityksen. Viime yön melkein kaikil oli kylmä, paitsi mul. No moikka ja ens vuonna nähään!!!
-Saara

Yy, kaa, koo, nee, TÄDÄNNN. Musastudiossa, eli navetan ylisillä, lähtee biisi käyntiin noin viidettätuhatta kertaa. Syventävien oma versio All Along the Watchtowerista on käyty läpi uudestaan ja uudestaan, ja vihdoin äänitetty. Neljän päivän uurastus on saatu päätökseen, enää on jäljellä live-esiintyminen illan diskossa.
Musiikin syventävä oli mahtava kokemus. Jokainen sai valita haluamansa instrumentin, joko tutun ja turvallisen tai jotain aivan muuta, ja soittaa mielin määrin. Mikä tärkeintä, jokainen sai loistaa omana itsenään. Ohjaajat ovat ammattitason muusikoita, mikä teki harjoittelun, ja soittamisen muutenkin, helpoksi – ja hauskaksi! Taitavan ohjauksen lisäksi erityiskiitos kaikille ryhmäläisille; tunnelma oli loistava ja kaikki varmasti nauttivat. Kiitos ja kumarrus, me jätämme haikein mielin taaksemme Loisteleirin – ainakin täksi kesäksi.
– Tiia ja Sebu

Leiri oli todella kiva. Harmi, että se loppuu jo. BB oli hyvä idea. Järjestäkää leiri uudelleen seuraavana vuonna!
– Mellu ja Johanna

Leiri on ollut kuin kirjavan hieno taulu. Täältä on löytynyt kaikki värit ja tunteet.
– Ida ja Petra

Kiitos ihanasta leiristä! Järjestäkää tämmöinen myös ensi vuonna. Monet meistä tulisivat varmasti. Ja monia leiriläisten kavereitakin tulisi. Leirin plussat ja miinukset
+ kivat ohjaajat
+ kiva ohjelma
+ hyvää ruokaa
+ hyvä meininki
– liikaa taukoja
– aikanen herätys
– liian vähän aikaa siirtymiseen paikasta toiseen
– Eini ja Iines

iltadisco_070810_2

Olin tanssin syventävissä, ja suur kiitos tanssinohjaajille. Oli aivan mahtavaa. Opin uusia lajeja ja kiinnostuin niistä enemmän. Jos on mahdollista aloitan ehkä breikin tai nykytanssin, koska ne ovat tosi kivoja tanssilajeja.
Sovarit olivat hauskoja, koska sai kokeilla kaikkea uutta. Erityisesti pidin musiikista ja teatterista.
Mökkikaverit olivat kivoja ja muut leiriläiset myös. Leiri olisi voinut olla pidempi!!!!! Tulen ensikin vuonna, jos leiri pidetään. Kaverinikin tulee!
-Eini

Olin kädentaitojen syventävissä ja meillä oli hauskaa. työt oli erilaisia ja oli kiva kokeilla eri työtekniikoita ja tapoja. Osa töistä ei ollut mieleeni, mutta suurinosa oli kivoja. olisin halunnut, että olisimme tehneet omat hiilityöt. Sovarit olivat hauskoja pidin erityisesti tanssista ja mediasta. Mökkiseuralaiset oli kivoja ja oli muutenkin mukavaa. BB-videot olivat hauskoja, paitsi turhat tehoste-testailut olivat tylsiä… Tosi kiva kokonaisuus!
-Iines

Kuvat ovat viimeisen illan discosta ja perjantain viimeisessä median sovituskopissa soi Finlanders Oikeesti. On haikea mieli.
– Oiva Lakki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *