Painokangas työpajassa valmistui paitoja, joissa on sanottavaa

hattu-toimitusNuorisofestari Lokaviikot 2010, TapahtumatLeave a Comment

Hapessa oli Muotoile sanottavaa! työpaja jossa oli mahollisuus ilmaista mielipiteensä paidassa, kuten mikä tekee paikasta viihtyisän? tai Mikä ympäristössäsi kaipaa muutosta? Ohjaajien tekemiä esimerkkejä oli mm. Lempeä. Mutta sai myös keksiä oman tekstin.
Työ aloitettiin suunnittelemalla paperille oma teksti tai kuva, jonka jälkeen se kirjoitettiin leivinpaperin tyyliselle paperille. Sitten teksti/kuva leikattiin paperista ja paperi laitettiin paidan päälle. Tekstin värin sai valita itse ja sitten ei muuta kuin levittämään maali paidalle kangaspaino jutulla, en muista nimeä. Sitten se kuivattiin hiustenkuivaajalla, ja tsädäm, uusi paita valmis! Katso kuvia painokangastyöpajasta ja HattuMedian tapahtumatoimituksesta.

Kuvat: Siiri Halko

[nggallery id=24]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *