Benkun leirillä syvennytään monikameratuotantoon

hattu-toimitusTapahtumatLeave a Comment

benkku

HattuMedian leirillä tehdään 12.-14.11.2010 mm. monikameraharjoitteita Stetson lab -menetelmällä eli nopeatempoista tekemistä, jossa sinä olet toteuttaja, ohjaaja ja tähti. Lisäksi otamme kuvia ja katsomme tuotoksia. Aikaisempaa kokemusta et monikameratyöskentelystä tarvitse.

Me tarjoamme sinulle leirin ajaksi käyttöösi tekniikan, luonnonrauhan, hyvää ruokaa, mahtavaa leiriseuraa ja ennenkokemattomia elämyksiä.

Mukaan mahtuu 15 henkilöä. Leiri on tarkoitettu yli 15-vuotiaille, max 25v. Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti monikameratuotannoista kiinnostuneille ja 20.11. Dance Actionin mediatuotantoon osallistuville.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset
Leirin hinta 20e. Ilmoittaudu maanantaihin 8.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen antti.j.salminen@hel.fi tai puh: 041-512 1749. Leiristä voit kysyä lisää Antilta tai Eeviltä, jotka mielellään kertoo vaikkapa leirin ohjelmasta.

Ilmoittautumiseen mukaan:
Lapsen / nuoren nimi:
Huoltajan nimi:
Laskutusosoite:
Huoltajan henkilötunnus: (laskutusta varten)
Allergiat, lääkitykset tms.

Ilmoittautumisen jälkeen lähtee laskutustiedot eteenpäin ja leirikirje lähetetään kotiin.
Medialeiri järjestetään luonnonkauniilla Bengtsårin leirisaarella. Leirisaari on 3,5 km pitkä ja 1 km leveä paratiisi, jonne mahtuu monenmoista toimintaa. Luonnonkauniilta saarelta löytyy merisaunan huvila, joka toimii majoituspaikkanamme tarjoten takan ja saunan lämpöä. Kaupunki on järjestänyt leiritoimintaa Bengtsårissa vuodesta 1948 ja HattuMedia vuodesta 2000 lähtien. Pääasiallisesti leiritoiminta keskittyy Bengtsårin saaren eteläpuolelle, mutta melkein koko saari on muutamia yksityisiä tontteja lukuun ottamatta leiriläisten retkeilykäytössä. Osa saaresta on upeiden Tammilehtojen suojelualuetta. Leirikäytössä on myös kaksi pienempää lähisaarta Barnhom ja Aspholm. Talvisin yön pimeydessä pilvetön taivas tarjoaa miljoonia tähtiä. Oma elämys on vesistön ylittäminen ja hiljaisuus, jolloin voinet olla onnellinen ja nähdä esimerkiksi peuran aivan pihapiirissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *