Dance Action 2010

hattu-toimitusDance Action 2010, TapahtumatLeave a Comment

da2010_1611101

DanceAction tuo yli 350 tanssijaa ja 80 esitystä Kulttuuritalolle lauantaina 20.11.2010

DanceAction 2010 pyrkii valottamaan nuorten tanssiharrastuksen monimuotoisuutta sekä tuomaan esille heidän tanssi-intoaan, lahjakkuuttaan ja luovuuttaan. Kyseessä ei ole kilpailu. Esityksiä ei tulla asettamaan keskinäiseen paremmusjärjestykseen. Kaikki esitykset nähdään Kulttuuritalolla 20.11. kello 14 alkaen. Raati valikoi osan esityksistä toiselle esiintymiskierrokselle illan gaalaan. Gaala on poikkileikkaus kuluneen päivän tanssin koko kirjosta, ja tulee siten sisältämään hyvin erityyppisiä numeroita. Raadit valikoivat esitykset, joille myönnetään kannustukseksi erityinen DA-tunnustus. Tunnustukset ja/tai mahdolliset kunniakirjat jaetaan illan aikana. Huomaa, että niitä tullaan myöntämään sellaisillekin esityksille, joita ei gaalassa nähdä. Myöskään kaikki illan esiintyjät eivät erityistunnustusta tule saamaan.

Osallistumissarjat ja tanssilajit

DanceActionissa pyritään esittelemään tanssin kirjoa mahdollisimman kattavasti. Lajit on tänä vuonna jaoteltu kuuteen sarjaan:  •    Street dance mm. hip hop, locking, popping, break…
•    Klassiset lajit baletti, nykytanssi, jazz, moderni jne.
•    Showtanssi
•    Discotanssi
•    Maailmantanssi etniset tanssit itämaisesta afroon, latinosta flamencoon, bollywoodiin jne.
•    Free-sarja
•    Kilpatanssi

DanceActionin katselmukset ovat klo 14–18. Illan gaala alkaa klo 19. Gaala tarjoilee läpileikkauksen päivän annista ja kestää noin klo 21 asti. Tapahtumassa luvassa on myös runsaasti tanssiaiheista oheisohjelmaa. Nimekkäässä raadissa istuvat tänä vuonna Sami Saikkonen, Nina Hyvärinen, Riku Koskinen, Elina Keskitalo, Andrei Art ja Taisto Berg. DanceActioniin on vapaa pääsy. Ohjelma löytyy kotisivuilta nuoriso.hel.fi/danceaction. Löydät DanceActionin myös Facebookista nimellä DanceAction.

Tule mukaan tekemään mediatuotantoa

Tapahtuma taltioidaan ja HattuMedia järjestää Kulttuuritalon videomonitoroinnin screeneille ja talon tapahtuma tv:seen. Innostaako sinua kuvaaminen tai kirjoittaminen tai molemmat? Tahdotko toimittajaksi kulissien taakse tekemään reportaasia tapahtumista? Hyppää HattuMedian kelkkaan tekemään mediatuotantoa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset mediacrewiin
Eevi Savolainen, eevi.savolainen@hel.fi, p. 040 3346752

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *