Frendit

hattu-eevisavolainenRadio, Radio-ohjelmat4 Comments

Haluatko pysyä ajantasalla maailman tapahtumista, viihdeuutisista, mutta et jaksa etsiä kaiken “aikuistenjuttujen” keskeltä sinua kiinnostavia uutisia? Tai sitten vain haluat kuunnella musiikkia, mutta olet kyllästynyt tämänhetkisiin renkutuksiin? No jos jompikumpi näistä loksahti, kannattaa sinun kuunnella Frendit-Radiota. Me kerromme sinulle nuortenmaailmaan ja musiikkiin liittyviä asioita, johon voit käydä kommentoimassa meidän Facebook- sivulla, tai laittamalla tuohon alapuolelle viestiä.

Ohjelmaa juontavat torstaisin kaverukset Iina, Jenni ja Christian kuudesta seitsemään. Muistakaa: emme ole ammattilaisia, emmekä osaa lukea ajatuksianne, joten kertokaa kappaletoiveita, tai miten voisimme tehdä ohjelmastamme paremman.

4 Comments on “Frendit”

    1. Onhan koneella joku musiikin soitto-ohjelma? Esim. iTunes tai WinAmp? Sitten tuolta HattuMedian sivuilta oikeasta laidasta HattuRadio ja Kuuntele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *