Äänen ja Vimman finaali pärähti käyntiin metallisen raskaasti

hattu-anttisalminenÄäni ja Vimma 2011, Bändit, TapahtumatLeave a Comment

Bändikilpailun finaalin korkkasi aplodien saattelemana turkulainen Affinity. Raskaan musiikin oltuna jälleen tänä vuonna useimpien kilpailuun osallistuneiden bändien leipälajina, heilutti Affinitykin piiskalettejään hevin tahdissa.

Seuraavana lava kirjaimellisesti täyttyi, kun lähes kymmenhenkinen Ras Henry & Finjam toi kesän taloon. Reggaeta jamaikalaiseen tyyliin tarjonnut orkesteri toimi hyvänä lisänä raskaan musiikin seassa toteuttamalla varmasti jokaisen loungettajan toiveet. ”Haluuks ihmiset tanssii vähän?” innosti laulaja keikuttamaan lanteita.

Kirkkonummelainen Nuclear Omnicide palautti tunnelman takaisin raskaampaan sarjaan tykittämällä thrashmetallia. ”No niin yleisö, mopit heilumaan!” ja  alun moshaaminen sai jatkoa.

Ennen Junnuvimman voittanutta Dawn -yhtyeen esiintymistä vetovuorossa oli espoolainen Heartblock. Melodisilla biiseillä ja syntikkasoundeilla varustettu bändi tarjoili myös illan ensimmäisen slovarin, joka innosti yleisön heiluttamaan käsiä ilmassa musiikin tahdissa.

Teksti: Saara Virtanen
Kuva: Inez Kaukoranta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *