Mainostyöpaja Reaktorissa

hattu-eevisavolainenHattuAkatemia, Reaktori 2012, TapahtumatLeave a Comment

HattuAkatemia järjestää hiihtolomaviikolla 21.-24.2.2012 Reaktori-tapahtuman yhteydessä 15-29-vuotiaille mainostyöpajan.  Mainostyöpajassa työstetään viikon aikana mainosvideoita, joiden tekemiseen osallistujia tulee tiistaina perehdyttämään Saunalahden Laama-televisiomainoksista ja Pablo Filmsistä tuttu mainosalan ammattilainen, ohjaaja Juho Konstig. Osallistujat valita itse seuraavista aihealueista: harrastus-/tapahtumamainos, kondomimainos tai oma aihe. Tekemistä riittää tiistaista perjantaille Reaktorin aukioloaikoina klo 12-20 ja halutessaan voi tehdä useammankin mainoksen, jos aikaa jää. Viikko päättyy perjantaina viikon aikana valmistuneiden mainosvideoiden katselulla ja ohjaaja Juho Konstigin saapuessa antamaan niistä tekijöille palautetta.

Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta nuorta. Koulutus on ilmainen, mutta osallistujilla on oltava voimassa oleva nuorisoasiankeskuksen jäsenkortti. Kortin saa lomaketta vastaan paikan päältä. Ensimmäinen kaikille yhteinen osuus alkaa tiistaina 21.2. Mukaan tekemään voi tulla myös myöhemmin, joten laita ihmeessä viestiä tai poikkea Reaktorin aikana Nuorten Toimintakeskus Hapen kolmannessa kerroksessa sijaitsevassa HattuMediassa ja kysy lisää! Työpaja järjestetään yhteistyössä Hiv-tukikeskuksen kanssa.

Valmiit mainokset julkaistaan HattuMedian omilla sivuilla, Youtubessa sekä Etujoukkohelsingissä. Kondomimainokset julkaistaan lisäksi Hiv-tukikeskuksen nuorten sivustolla sekä verkossa olevassa seksuaaliterveyden opintokokonaisuudessa.

Ilmoittaudu 17.2. mennessä!

Ilmoittautuminen sähköpostilla hattuakatemia@hel.fi. Laita ilmoittautumiseen mukaan: Nimesi, ikäsi ja puhelinnumerosi sekä mikä mainosten aiheista sinua kiinnostaa eniten (tapahtuma/harrastusmainokset, kondomimainokset vai onko mielessäsi oma aihe, mikä?). Lisätietoja HattuAkatemian toiminnasta sekä mainostyöpajasta antaa Eevi Savolainen, puh. 040-334 6752.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *