Perjantaiporinat 22.2. Pojat! Ja vähän tytötkin

hattu-vesajaakolaKaupunki, VideoLeave a Comment

Tämän viikon perjantaina käydään taas keskustelua Hietsun kakkoskerroksessa. Aiheena on tällä kertaa Pojat, vieraana ovat Antti Ervasti Poikien talolta ja Pekka Sauri Suomen Mielenterveysseurasta. Keskustelua vetää Leena Ruotsalainen. Keskustelu alkaa klo 14. Tervetuloa mukaan! 

22.2. Pojat! Ja vähän tytötkin.

Mitä meidän tulisi tietää pojista? Minkälaisia identiteettejä ja rooleja pojat rakentavat ulkomaailman paineiden puristuksissa ja mahdollisuuksien viidakossa?  Miten maahanmuuttajapojat löytävät paikkansa suomalaisessa yhteiskunnassa? Miten pojat suhtautuvat tyttö- ja poikapareihin? Miten nuorisotyössä on syytä toimia – lisätäänkö sukupuolten omia tiloja? 

Jäävätkö tytöt poikien jalkoihin vai jäävätkö pojat tyttöjen jalkoihin? Miten tytöt ja pojat näkevät, kokevat ja tuntevat tasa-arvon?

Perjantaivieraina Poikien talon projektipäällikkö Antti Ervasti ja Suomen Mielenterveysseuran puheenjohtaja Pekka Sauri.

Keskustelun vetäjänä toimii osastopäällikkö Leena Ruotsalainen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *