8.3. Perjantaiporinoiden teemana perhe

hattu-vesajaakolaKaupunki, Video1 Comment

Haluatko tietää minkälaisissa perheissä nuoret kasvavat? Tule kuuntelemaan juttuja helsinkiläisistä perheistä ja siitä, miten perhe vaikuttaa nuortentulevaisuudensuunnitelmiin.

Keskustelua vetää nuorisotoimenjohtaja Tommi Laitio ja vieraana on Väestöliiton monikulttuurisuuden asiantuntija Maryan Abdulkarim ja tutkija Marja Peltola. Millaisissa perheissä helsinkiläiset nuoret kasvavat? Miten monikulttuurisuus muuttaa ajatusta perheestä? Miten perhe vaikuttaa nuorten vapaa-aikaan ja tulevaisuudensuunnitelmiin?

Nuorisoasiainkeskuksen perjantai-iltapäivien luentosarja Perjantaiporinat – oivalluksia nuorista ja yhteiskunnasta jatkuu perjantaina 8.3. klo 14-15 teemalla Perhe. Seuraa keskustelua joko tällä sivulla tai tule paikan päälle nuorisoasiainkeskuksen tiloihin Hietaniemenkatu 9 B, 2. krs. Tilaisuus on kaikille avoin – tervetuloa!

One Comment on “8.3. Perjantaiporinoiden teemana perhe”

  1. Hyvä Hattu, Tommi ja muut asianosaiset! Vanhempien kohtaamisessa/vanhempainilloissa myös tekniikka käyttöön. Lisää näitä, ja netitse osallistuminen mukaan, markkinointia myös ulos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *