Tule mukaan Loistefestarin tapahtumatoimitukseen!

hattu-eevisavolainenLoistefestari 2013, TapahtumatLeave a Comment

loistejuliste2013

Loistefestarin teema vuonna 2013 on teatteri. Nuorten teatteriesityksiä nähdään festarin aikana Helsingin, Espoon ja Vantaan katselmuksissa, joissa teatterin ammattilaiset antavat nuorille palautetta ja vinkkejä taitojen edelleen hiomiseen. Loistefestari huipentuu katselmusten sadosta poimittuun juhlagaalaan 27.3. Aleksanterin teatterin upealla näyttämöllä. Sekä katselmukset että gaala ovat yleisölle avoimia, ilmaisia tilaisuuksia.

HattuMedia mukana Loistefestarin tunnelmien taltioimisessa

Oletko kiinnostunut haastattelemisesta tai kuvaamisesta? Haluatko päästä kurkistamaan tapahtuman kulisseihin? Tule mukaan toimitukseen Loistefestarin katselmuksiin kuvaamaan ja haastattelemaan viikonlopun tunnelmia. Aiempaa kokemusta et kuvaamisesta tai haastattelemisesta tarvitse. Ilmoittautuminen ja lisätietoja sähköpostilla hattuakatemia(a)hel.fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *