22.3. Perjantaiporinoiden teemana arki ja ihmissuhteet

hattu-vesajaakolaKaupunki, VideoLeave a Comment

Miten ollaan valppaana ja tarkkaillaan ihmisten käyttäytymistä? Miten me liitymme muihin ihmisiin?

Perjantaina 22.3. vieraana on johtaja Oskar Korkman ja Satu Kalliokulju Nokialta. He ovat vuosia havainnoineet, miten ihmiset elävät. Kalliokulju on ollut aikoinaan mukana suunnittelemassa Nokian suurinta menestystuotetta Communicatoria, joka mullisti kännykän käytön. Korkman ja Kalliokulju vastaavat siitä, miten arjen havainnot muuttuvat paremmiksi tuotteiksi ja palveluiksi. Viime vuonna heiltä valmistui malli viidestä erilaisesta ihmissuhdetyypistä, jotka meillä kaikilla on. Tervetuloa kuuntelemaan mielenkiintoista keskustelua kahvikupposen äärelle!
Nuorisoasiainkeskuksen perjantai-iltapäivien luentosarja Perjantaiporinat – oivalluksia nuorista ja yhteiskunnasta jatkuu perjantaina 5.4. klo 14-15. Seuraa keskustelua joko tällä sivulla tai tule paikan päälle nuorisoasiainkeskuksen tiloihin Hietaniemenkatu 9 B, 2. krs. Tilaisuus on kaikille avoin – tervetuloa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *