Perjantaiporinat katseltavissa jatkossa uudessa osoitteessa!

hattu-eevisavolainenKaupunkiLeave a Comment

PerjantaiPorinat_karuselli21

Perjantaiporinat on perjantaista 5.4.2013 lähtien katseltavissa Perjantaiporinoiden omilta nettisivuilta.

Perjantaiporinat on perjantai-iltapäivien luentosarja, jossa käsitellään ajankohtaisia aiheita liittyen nuoriin ja yhteiskuntaan. Keskustelut kulkevat nimellä Perjantaiporinat – oivalluksia nuorista ja yhteiskunnasta ja tilaisuuksia järjestetään joka toinen perjantai klo 14–15 nuorisoasiainkeskuksen tiloissa osoitteessa Hietaniemenkatu 9 B, 2. krs.

Tilaisuuksien tarkoituksena on syventyä nuorten elämään vaihtuvan teeman ja ajankohtaisten vieraiden johdolla. Perjantaiporina-tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja ne ovat avoinna kaikille aiheesta kiinnostuneille

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *