Ilmoittaudu Teatriksen toimitukseen!

hattu-eevisavolainenTapahtumat, Teatris 2013Leave a Comment

Haluatko mukaan valtakunnallisen Teatris-tapahtuman toimitukseen 24.-26.5.? Tule mukaan toimitukseen, jos olet 13-22-vuotias valokuvaaja, kirjoittajia, videokuvaaja tai haastattelija!

Toimituksen osallistujat tutustuvat viikonlopun aikana toimittamiseen ammattilaisten opastuksella sekä saavat käytännön vinkkejä tekemiseen Improbatur-lehden päätoimittaja Robert Sundmanilta ja HattuMedian mediatuottaja Eevi Savolaiselta.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen robert.sundman(at)lukio.fi tai eevi.savolainen(a)hel.fi.

Lisätietoja:

Robert Sundman
050 414 6662

Eevi Savolainen
040 334 6752

Mikä on Teatris?

Teatris on valtakunnallinen teatterikatselmus, jossa nuoret pääsevät esiintymään Kansallisteatterin ja Musiikkitalon näyttämöille. Helsingissä pidettävään päätapahtumaan saapuu yli 1000 nuorta esiintymään, seuraamaan toisten ryhmien esityksiä ja oppimaan työpajoissa. Tapahtuman teema ”näe, kuule, kerro” kannustaa nuoria kokemaan, näkemään ja kertomaan omia tarinoitaan teatterin keinoin.

Teatris on kaikille avoin, ilmainen tapahtuma ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä nuorten tekemiä esityksiä! Taiteellisina johtajina toimivat näyttelijä Jaana Saarinen sekä Kansallisteatterin pääjohtaja Mika Myllyaho. Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan huhtikuussa tapahtuman nettisivuilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *