Tasavallan presidentin kyselytunnin suora lähetys!

hattu-eevisavolainenKaupunki, VideoLeave a Comment

TP_NK-212x300

HattuMedia lähettää suorana Tasavallan presidentin kyselytunnin keskiviikkona 2.10. Nuorten toimintakeskus Luupista klo 17-18. Lähetystä voit seurata Ruudin tai Presidentin sivuilta.

Tervetuloa tasavallan presidentti Sauli Niinistön nuorten kyselytunnille.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on nostanut nuorten asiat yhdeksi presidenttikautensa pääasioista. Kontulan Luupissa vieraillessaan Tasavallan presidentti järjestää kautensa ensimmäisen avoimen ja suorana lähetettävän kyselytunnin.

Luuppiin mahtuu 200–300 nuorta.  Mukaan voi tulla Kontulasta, Itä-Helsingistä tai kauempaa. Kannattaa siis tulla ajoissa, jotta varmistaa paikkansa. Kyselytunti alkaa kello 17 ja kestää tunnin. Kyselytunnin jälkeen on pientä tarjoilua.

Olet tervetullut kyselytunnille juuri sellaisena kuin olet. Kyselytunnilla saa kysyä nostamalla käden ylös tai lähettämällä kysymyksen Twitterissä hashtagilla #luuppi. Oma asia voi olla kertomus omasta elämästä, huoli lähiympäristöstä tai maailman tilanteesta tai vaikka kysymys presidentin työstä. Kysymyksen miettimisessä voi pyytää apua kavereilta, opettajalta tai nuorisotalojen nuoriso-ohjaajilta. Kyselytunnin juontavat paikalliset nuoret.

Kyselytunti on tarkoitettu 13–20-vuotiaille. Sitä nuoremmat ja vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan kyselytuntia Kontulan kirjastoon.

Kyselytuntia voi seurata myös netissä osoitteessa www.ruuti.net ja www.presidentti.fi. Tilaisuuden hashtag esim. Twitterissä tai Instagramissa on #luuppi.

Tapahtuman sivu facebookissa.

Tommi Laitio, nuorisotoimenjohtaja

Lisätietoja:
Tasavallan presidentin nuorten kyselytunti Luupissa
keskiviikko 2.10. klo 17-18
nuorten toimintakeskus Luuppi, Ostostie 4, Kontulan ostoskeskus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *