Ilmoittaudu mukaan RuutiExpon tapahtumatoimitukseen!

hattu-eevisavolainenRuutiExpo 2013, TapahtumatLeave a Comment

Ruutiexpo2013_nosto1

Vuoden vaikuttavin tapahtuma järjestetään Helsingin kaupungintalolla 8.11.2013 klo 9-17

Tule mukaan RuutiExpon tapahtumatoimitukseen Helsingin kaupungintalolle 8.11.2013. Tapahtumatoimituksessa pääset haastattelemaan, kirjoittamaan, video- tai valokuvaamaan. Aiempaa kokemusta median tekemisestä sinulla ei tarvitse olla, Expossa oppii kyllä! Ilmoittaudu mukaan pe 1.11. mennessä sähköpostilla hattuakatemia(a)hel.fi ja liitäthän mukaan yhteystietosi ja toiveesi mitä haluat päivän aikana tehdä!

Lisätietoja tapahtumatoimituksesta:

Eevi Savolainen
040- 334 6752
eevi.savolainen(a)hel.fi

Mikä on RuutiExpo?

Löydä oma, tehokas tapasi vaikuttaa RuutiExpossa! Kerro mikä mättää ja mitä Helsinkiin pitäisi ehdottomasti saada. Helsingin kaupungintalolla on tarjolla uskomaton määrä työpajoja, mielipiteitä, seminaareja ja tekemistä. RuutiExpo on ilmainen ja avoin kaiken ikäisille nuorille! Lisätietoja Expon kotisivuilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *