HattuMedia mukana Animatricks-festivaaleilla

hattu-eevisavolainenKaupunki2 Comments

AMX_festival_mailchimp

Animaatiofestivaali Animatricks (http://www.animatricks.net/) järjestetään Helsingin Bio Rex:issä 24.-27.4. Kansainvälisten ja kotimaisten näytösten lisäksi Bio Rexin aulassa järjestetään ruohonjuuritasolla animaatioon paneutuvia pajakokonaisuuksia; esimerkkinä oman animaatiohahmon luominen ja käsikirjoituksen tekeminen.  HattuMedia pitää festivaaleilla dubbaustyöpajaa. Muiden näytösten lisäksi kootaan nuorten, 13-18 –vuotiaiden animaationtekijöiden näytös, jossa esitellään heidän animaatioelokuviaan. Omalla animaatiollaan näytökseen voi osallistua kuka tahansa ikäluokan edustaja.

Osallistuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: submissions@animatricks.net, otsikolla “Lasten ja nuorten tekemät animaatiot / tekijän nimi / elokuvan nimi”. Viestiin tulee sisällyttää jokaisen osallistujan yhteistiedot, lyhyt kuvaus tekijätiimistä ja kyseisestä animaatiosta, sekä linkki työhön (esim. YouTube, Vimeo..). Lisäksi mukaan voi liittää esimerkiksi logon. Osallistumisaikaa on 21.2.2014 saakka.

Parhaimmisto karsitaan yhdeksi näytökseksi, joka esitetään huhtikuun lopussa järjestettävällä Animatricks –festivaalilla Helsingissä. Näytökseen valittujen töiden tekijöille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Näytöskopioiden tulisi noudattaa seuraavia vaatimuksia:

Tiedostomuoto: .mov tai .mp4
Resoluutio: min 1280 x 720, max 1920×1080
Kuvasuhde: kaikki ok
Kuvanopeus: 25
Datanopeus: max 30.000 kbp
Video Codec: H.264
Audio Codec: Linear PCM, or AAC – 48000 Hz, Stereo.
Äänentaso: -3dB

Lisätietoja:
http://www.animatricks.net/

2 Comments on “HattuMedia mukana Animatricks-festivaaleilla”

  1. Pingback: HattuMedia mukana Animatricks-festivaaleilla | Nuorten toimintakeskus Happi

  2. Pingback: HattuMedia mukana Animatricks-festivaaleilla - Happi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *