Tule mukaan Reaktoriin!

Eevi SavolainenVideoLeave a Comment

Suomen suurin nuorten hiihtolomatapahtuma Reaktori järjestetään Helsingissä 18.–22.2.2014. Toimintaa on Suvilahdessa ja nuorten toimintakeskus Hapessa. Reaktori on auki tiistaista perjantaihin klo 13–20. Reaktori huipentuu lauantainapäätöstapahtumaan, joka alkaa kello 17.

Reaktori tarjoaa hurjasti tekemistä sisällä ja ulkona. Tutustu Reaktorin ohjelmaan,työpajoihin ja tekemiseen teemoittain! Reaktorin toiminta on suunnattu yli 13-vuotiaille nuorille. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

HattuMedia Reaktorissa

HattuMedia lähettää livenä Perjantaiporinat Pelitalosta klo 14-15. Voit tulla tutustumaan monikameratekniikan rakennukseen torstaina 20.2. klo 14-16. HattuMedia myös taltioi viikon parhaat hetket talteen ja on siellä missä tapahtuu. Ilmoittaudu mukaan eevi.savolainen(a)hel.fi tai 040-3346752.Torstaina ja perjantaina pääset tekemään suurta animaatiojatkokertomusta klo 14-19 Värkkäämöön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *