Loistefestari 2014 – teemana tanssi

hattu-eevisavolainenLoistefestari 2014, TapahtumatLeave a Comment

HattuMedia mukana Loistefestarissa
HattuMedian tapahtumatoimitus välittää tunnelmia katselmuksista ja gaalasta. Ilmoittaudu mukaan kuvaamaan ja haastattelemaan sähköpostilla hattuakatemia(a)hel.fi.
Loistefestari 2014
Loistefestarin teema vaihtuu vuorovuosin musiikista teatteriin ja tanssiin, ja tällä kertaa sen valokeilat suuntautuvat tanssin harrastajiin. Kaikki nuoret pääkaupunkiseudun tanssijanalut: tervetuloa Loistamaan!

 Loistefestari järjestetään 21.–27.3.2014. Taiteellisena johtajana toimii tanssija Dennis ”Ätä” Nylund. Katselmukset nähdään 22.–23.3. ja gaala torstaina 27.3. Aleksanterin teatterissa. Katselmuspaikkoina ovat Vernissa Vantaalla, Karatalo Espoossa sekä Kanneltalo ja Sandels Helsingissä. Loistefestari on valtakunnallisen Nuori kulttuuri -tapahtuman pääkaupunkiseudun aluetapahtuma. Raati valitsee kiinnostavimmat esitykset edustamaan pääkaupunkiseutua Nuori kulttuuri SottiisiMoves 2014 päätapahtumaan Tampereelle.
Taiteellisen johtajan Dennis ”Ätä” Nylundin tervehdys

”Tanssi on universaali kieli, jota kaikki taustastaan riippumatta ymmärtävät. Tanssi kuuluu kaikille, ja kaikille pitää myös antaa mahdollisuus tuntea tanssin ilo ja voima.Olen iloinen saadessani olla mukana nostamassa esiin tanssijoita ja heidän tarinoitaan. Tanssijalle on elintärkeää, että hän saa mahdollisuuden esittää omaa taidettaan. Siksi haluan kiittää myös yleisöä. Ilman Loistefestarin kaltaisia tapahtumia en olisi itsekään löytänyt samanhenkisiä ihmisiä ja tullut vastaanotetuksi rakkaudella ja myötätunnolla.Itse koen olevani elossa ja ehjä, kun esiinnyn tanssijana. Se huikea tunne, jonka lavalla voi saavuttaa, ei ole ostettavissa millään rahalla. Sen arvo tanssijalle on todella suuri.Olen Loistefestarin tämän vuoden taiteellinen johtaja, mutta koen, että jokainen mukanaolija on oman taiteensa johtaja. Tule rohkeasti mukaan Loistefestariin 2014, ja jaa kokemuksesi meidän kanssamme!Nuoret tanssinharrastajat, tulkaa loistamaan!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *