HattuMedian dubbaustyöpaja Animatricks -festarilla 26. ja 27.4. – tule kokeilemaan animaation dubbausta!

Eevi SavolainenYleinenLeave a Comment

animatricks_banneri

HattuMedian jengi osallistuu tulevana viikonloppuna Helsingin Lasipalatsin BioRexissä järjestettävälle Animatricks-animaatiofestivaalille.  HattuMedia järjestää BioRexin aulassa lauantaina ja sunnuntaina animaatioiden dubbauspajan. Paja on avoin kaikille ja kuka tahansa voi kokeilla hauskaa ja helppoa dubbbaustekniikkaa Eevin ja Joonaksen opastuksella. Dubattavana on mm. Animatricksiin aiempina vuosina osallistuneita kotimaisia animaatioita. Paja on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 11:00–16:00.

Suomalainen animaatio täyttää tänä vuonna sata vuotta ja sitä juhlitaan Animatricks -festivaalilla monin tavoin. Ohjelmistossa on näytöksiä ja oheistapahtumia kaiken ikäisille. Avajaisnäytöksenä nähdään suomalaisen sarjakuvataiteilija Kati Kovácsin ideoihin perustuva virolainen nukkeanimaatio Lisa Limone ja Maroc Orange. Tsekkaa festivaalin koko ohjelmisto ja hulppeat oheistapahtumat!

Animatricks -animaatiofestivaali
25.-27.4. 2014
HattuMedian dubbaustyöpaja
la-su 26. & 27.4. klo 11:00–16:00
Dubbaustyöpajaan on VAPAA PÄÄSY!
BioRex
Mannerheimintie 22-24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *