Bastu sijoittui ensimmäiseksi Äänessä & Vimmassa 2014!

Marika MiinalainenVideo, YleinenLeave a Comment

Tämän vuoden Ääni & Vimma on kisailtu loppuun ja HattuMedia oli tänäkin vuonna tiiviisti tapahtumassa mukana lähettäen esiintymisiä suorana Äänen ja Vimman YouTube-kanavalta, sekä taltioiden bändien tunnelmia lavan takana. Voiton lauantaisessa Glorian finaalissa vei pääkaupunkiseutulainen poprock-yhtye Bastu, joka sai tuomaristolta kehuja muun muuassa melodioistaan, “mielettömästä” energiastaan ja rumpalin ja basistin hyvästä groovesta. Bastun Tampere-kappaleesta sanottiin sen kuulostavan heti hitiltä, joten nähtäväksi jää, tuleeko siitä myös sellainen. Alla Bastun esiintyminen heti tuloksien julkaisemisen jälkeen sekä bändin haastattelu.

Toiseksi sijoittui Retards on the run ja kolmanneksi Harvey Dent. Koko Finaalikolmikon esitykset näet alta.

Katso kaikki finaalin esitykset tältä soittolistalta. Äänen ja Vimman YouTube-kanavalta löydät myös HattuMedian toiminnassa mukana olevien nuorten tekemiä haastatteluja bändeistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *