Toimittajaksi Reaktoriin?

Eevi SavolainenYleinen1 Comment

FB3_s

HattuMedia järjestää hiihtolomaviikolla toimittajakurssin. Kurssilla pääset tutustumaan toimittajan työhön, kuulet vinkkejä ammattilaisilta sekä pääset Reaktori-tapahtuman ytimeen.

Kenelle:

Kurssille voivat ilmoittautua 15-25-vuotiaat aiheesta kiinnostuneet. Aikaisempaa kokemusta toimittamisesta, videokuvauksesta tai muusta median tekemisestä et tarvitse. Kurssin täytämme ilmoittautumisjärjestyksessä ja otamme yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin henkilökohtaisesti.

Aikataulu:

Kurssi järjestetään hiihtolomaviikolla ma 16.- pe 20.2.2015. Maanantaina ja tiistaina aikaa kannattaa varata n. klo 11.30-16, keskiviikkona ja torstaina n. klo 13-20 ja perjantaina n. klo 10-15. Kaikkina päivinä osallistuminen ei ole välttämätöntä.

Maanantaina ja tiistaina perehdymme ammattilaisten vinkkeihin aiheista Miten teen hyvän haastattelun (Hyppe Salmi, Vastaava tuottaja Ylen nuorten ohjelmissa) ja Toimittaminen sosiaalisessa mediassa (Ronja Salmi, toimittaja-käsikirjoittaja-juontaja) sekä opettelemme videokuvauksen perusteita.

Keskiviikkona ja torstaina teemme haastatteluja Reaktorissa ja editoimme ne Nuorten toimintakeskus Hapessa. Perjantaina viimeistelemme työt ja klo 13 alkavassa kurssin päätöstilaisuudessa kurssilaiset saavat palautetta tehdyistä töistä.

Lisätietoja kurssista antaa Eevi Savolainen (puh. 040-334 6752 ja eevi.savolainen@hel.fi)

Ilmoittaudu viimeistään perjantai 13.2.2015. Klikkaa tästä ilmoittautumislomakeeseen.

One Comment on “Toimittajaksi Reaktoriin?”

  1. Pingback: Toimittajaksi Reaktoriin - Happi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *