Loistefestarin tapahtumatoimitus

Eevi SavolainenVideo1 Comment

header2

Tule mukaan Loistefestarin tapahtumatoimitukseen! Loistefestarin katselmukset järjestetään 20.-22.3. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla ja Gaala Tapiola-salissa 26.3.

HattuMedia valloittaa jo tuttuun tapaan Helsingin katselmukset. Tapahtumatoimituksessa pääset tutustumaan tapahtuman kulisseihin aitiopaikalta sekä juttuttamaan mm. esiintyjiä ja järjestäjiä. Tapahtumatoimitukseen osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta haastattelemisesta, videokuvaamisesta tai editoinnista. Toimituksen ennakkotapaaminen järjestetään torstaina 12.3. klo 17-19. Myöskään kaikkina katselmuspäivinä osallistuminen ei ole pakollista. Sinun tulee olla 15-25-vuotias. Kanneltalon tarkemmat aikataulut löydät täältä.

Ilmoittaudu!

Ilmoittaudu tapahtumatoimitukseen keskiviikkoon 11.3. mennessä sähköpostilla hattumedia(a)hel.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, ikäsi ja päivät, jolloin pystyt tapahtumatoimitukseen osallistumaan.

Lisätietoja

Eevi Savolainen, 040-3346752 tai sähköpostilla eevi.savolainen(a)hel.fi tai hattumedia(a)hel.fi.

One Comment on “Loistefestarin tapahtumatoimitus”

  1. Pingback: Loistefestarin tapahtumatoimitus - Happi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *