Kallion lukion radiolähetykset HattuRadiossa ensi viikolla

Eevi SavolainenRadio1 Comment

radio

1. huhtikuuta on tarjolla radio-ohjelmaa, jota ei voi yksinkertaisesti jättää kuuntelematta. Kallion lukion radiokurssilaiset täyttävät Hatturadion taajuudet uskomattomilla suorilla lähetyksillään! Kuuntele, et jää kylmäksi! Hatturadion löydät osoitteesta hattu.net. LUVASSA KOVIMMAT RADIOSHOW’T IKINÄ!

 

HÄPEÄRADIO KLO 9-10

“Häpeä voi synnyttää tarpeen piiloutua muiden katseilta”, sanoo Wikipedia. Mitä sanomme me? Entä mitä sanovat ihmiset, jotka tekevät päivittäin töitä häpeän parissa? Tämän lähetyksen jälkeen tiedät, miksi häpeät.

Toimittajina Aino Niemi ja Emmi Rantamäki

KILPIKONNARADIO KLO 10-11

Paljastamme vastauksen kaikkia askarruttavaan kysymykseen, voiko kilpikonna todella pissata suullaan ja hengittää pepullaan. Kerromme myös, kuinka vanha on maailman vanhin kilpikonna ja ketkä ihmiset näyttävät kilpikonnilta. Tämä on ohjelma Franklinin rakastajille ja kaikille, jotka eivät vielä tiedä rakastavansa kilpikonnia.

Toimittajiana Sofi Keinänen ja Taika Wiikari

LIIKUNTARADIO KLO 11-12

Kaipaatko uutta liikuntaharrastusta? Jopa vähän erikoisempaa sellaista? Kelpaisiko wattolumpiade tai historiallinen miekkailu? Esittelemme vuosituhannet kuumimmat uudet liikuntalajit, ja kohta hiki virtaa ja haba kasvaa ennätysvauhtia.

Toimittajina Zaida Harikko ja Tuulia Piehl

ELÄMÄN TARKOITUS -RADIO KLO 12-13

Niin, mikä on elämän tarkoitus? Kolme “omalaatuista” taiteilijasielua selvittää vastausta tähän ikiaikaiseen filosofiseen kysymykseen. Varoitus: ohjelma saattaa sisältää absurdeja osioita.

Toimittajina Alex Day, Eetu Sopanen ja Aurora Willman

NUORISORADIO KLO 14-15

Lähde aikamatkalle nuoruuteen! Pysäkkeinä muun muassa 1950-luku ja tämä päivä. Matkalla selviää se, onko nuoruus todella niin kultaista aikaa kuin väitetään. Onko se jopa elämämme parasta aikaa?

Toimittajina Saaga Kaján, Sofia Parada Barrenechea ja Laura Sihvonen

KESÄHYPERADIO KLO 15-16

Nyt riittää pimeys ja kylmyys! Tässä lähetyksessä radio säteilee pelkkää aurinkoa! Jos tätä kuuntelemalla et pääse kesätunnelmaan, et pääse ikinä. Kesähittien ja menovinkkien lomassa kerromme tarinoita paahtavista päivistä ja helteisistä öistä.

Toimittajina Anni Honkanen ja Iita Stenberg

VAALIRADIO FOR DUMMIES KLO 16-17

Etkö tiedä, mitä tarkoittaa velkakello, Nato tai talouden elvyttäminen? Ei hätää, emme mekään. Aivan yhtä epäselvää meille on se, ketä kannattaisi äänestää eduskuntaan. Mitä niitä puolueita on? Tämä on humoristinen vaaliohjelma meille, joilla ei ole mitään hajua mistään.

Toimittajina Tommi Kokkonen ja Anri Väre

RÄPRADIO KLO 17-18

Suomiräpin nykyskene tutkaimessa. Haastattelussa rap-moguli Mikko ”Pyhimys” Kuoppala ja freestyletaituri Arttu ”Rumilus” Saarela. Studiossa kaksi tulevaisuuden platinabassokerhon juontajaa sekä freestyleshowcase livenä.

Toimittajina Ilmari Järvenpää ja Henri Perttula

 

 

One Comment on “Kallion lukion radiolähetykset HattuRadiossa ensi viikolla”

  1. Pingback: Kallion lukion radiolähetykset HattuRadiossa ensi viikolla - Happi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *