HattuMedian loppukesän aikataulut

Eevi SavolainenYleinen1 Comment

FB3_s

Syyskausi käynnistyy elokuun lopussa

Jo ennen syyskauden alkua, kaluston lainaukseen liittyvissä asioissa voit soittaa Studio1:seen numeroon 040 569 4763. HattuMedia palaa kesätauoltaan maanantaina 30.8. Syksyllä tapahtumia on tulossa mm. toimittamiseen, musiikkivideon tekemiseen sekä tietysti myös monikameralähetyksiin liittyen. Uusia ohjelmantekijöitä ja ideoita mahtuu jatkuvasti HattuRadion ohjelmakarttaan.

Tykkää ja tule mukaan toimintaan!

Kuullaksesi syksyn tapahtumista ja ilmoittautumisista ensimmäisenä, käy tykkäämässä HattuMedian Facebook-sivusta ja Instagramista. HattuMedian toimintaan voi osallistua kuka tahansa 15-25 -vuotias. Aikaisempaa osaamista mediaan liittyen et tarvitse. Toimintaan voit osallistua oman mielenkiinnon ja aikataulun mukaan. Tapahtumien lisäksi HattuKlubissa pääset treenaamaan mediataitojasi maanantai- ja keskiviikko-iltaisin klo 16-20 elokuun lopusta lähtien.

One Comment on “HattuMedian loppukesän aikataulut”

  1. Pingback: HattuMedian loppukesän aikataulut - Happi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *