Radio-ohjelmat on AIR

Eevi SavolainenRadio1 Comment

Radiotoiminta on palannut kesätauolta! Ohjelmakartan lähetyspäivistä keskiviikko on pudonnut pois ja nuorten tekemiä suoria ohjelmia on maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Maanantaisin kuulijoita viihdyttää Elämän tarkoitus ja Kvintti, tiistaisin VattuMedia ja torstaisin Metsäveikot.

Tule tekemään omaa ohjelmaa

HattuRadiossa pääset tekemään yksin tai yhdessä kavereiden kanssa omaa, teidän kuuloistanne radio-ohjelmaa. Mikäli ohjelman teko kiinnostaa, ota yhteys Eevi Savolaiseen (eevi.savolainen(a)hel.fi) ja ehdota aikaa, milloin voisit tulla tutustumaan radiostudion tekniikkaan. Aikaisempaa kokemusta radiotoimittamisesta et tarvitse. Ohjelman sisältöä (mistä puhutaan ja mitä soitetaan) ja tulevaa lähetysaikaa (mikä päivä ja monelta) on hyvä miettiä etukäteen ennen Happeen tuloa. Vapaisiin ohjelma-aikoihin voit tutustua ohjelmakartasta. Myös koulutuksia on syksyllä radiotoimittajille luvassa, joten mukaan kannattaa tulla mahdollisimman pian!

Lähetä musiikkia radioon

Voit lähettää kappaleesi sähköpostin liitteenä tai esim. dropboxin kautta hatturadio(a)gmail.com. Mikäli jaat tiedoston Google Driven kautta, muistathan jakaa myös käyttöoikeudet.

Laitathan sähköpostiin myös seuraavat tiedot:

– Yhtyeen nimi
– Kappaleen nimi /nimet
– Kappaleen tekijätiedot (sävellys, sanoitus, sovitus)
– Onko yhtyeessänne Teoston tai Gramexin jäseniä
– Yhteyshenkilön sähköpostiosoite (mikäli kappale lähetetään yleisestä sähköpostiosoitteesta). Otamme tarvittaessa myöhemmin yhteyttä sähköpostitse. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille ilman henkilöiden lupaa.

Musiikin lähettäjä vastaa siitä, että oikeudet on kunnossa.

One Comment on “Radio-ohjelmat on AIR”

  1. Pingback: Radio-ohjelmat on AIR - Happi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *