Haku musiikkitoimittajaksi auki nyt!

HattuMedia hakee alkavalle syyskaudelle musiikkitoimittajia. Musiikkitoimittajana pääset keikoille ja backstagelle haastattelemaan artisteja ja tekemään video- ja radiojuttuja eri näkökulmista. Tapahtumien lisäksi syksyn aikana järjestämme koulutuksia, joissa pääset syventämään omaa osaamistasi toimittajana sekä kuulet ammattilaisten vinkkejä juttujen tekoon. Aikaisempaa kokemusta toimittamisesta et tarvitse, mutta musiikkitietämys on plussaa! Iältäsi sinun tulee olla 15-25 -vuotias.

Haku päättyy maanantaina 14.9 ja musiikkitoimittajaksi valituille ilmoitetaan 15.-16.9. sähköpostitse (huolehdithan, että sähköpostiosoitteesi tulee oikein ilmoittautumisen yhteydessä).

Lisätietoja:
Eevi Savolainen 040-334 6752, eevi.savolainen@hel.fi
Mediatuottaja, HattuMedia

One thought on “Haku musiikkitoimittajaksi auki nyt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *