Musiikkitoimittajien haku on päättynyt!

Eevi SavolainenKaupunki, Toimitus1 Comment

Musiikkitoimittajien haku on päättynyt! Valituille lähetämme sähköpostia vielä tämän keskiviikkopäivän aikana. Mikäli myöhästyit, uusi haku on tulossa tammikuun puolessa välissä. HattuMedian muuhun toimintaan on jatkuva haku ja siihen parhaiten pääset mukaan soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla paikan päälle. Seuraamalla HattuMedian Munstadi-sivujan ja HattuMedian facebook-sivulla, pystyt mukana missä ja milloin tapahtuu.

Lisätietoja musiikkitoimittakurssista ja HattuMedian toiminnasta antaa Eevi Savolainen eevi.savolainen(a)hel.fi ja muut HattuMedian työntekijät.

One Comment on “Musiikkitoimittajien haku on päättynyt!”

  1. Pingback: Musiikkitoimittajien haku on päättynyt! - Happi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *