Kallion lukio valtaa tänään keskiviikkona radiostudion

Eevi SavolainenRadio1 Comment

Kallion lukion RADIOKURSSI ON AIR! Suorat lopputyölähetykset HattuRadiossa keskiviikkona 23.9. klo 13−16 ja tiistaina 29.9. klo 17−20.

Keskiviikon 23.9. kattaus:

TODELLISET ELÄMÄNOHJEET
Elämänohjeita on tarjolla joka kulmalla. Mutta mitä ovat ne TODELLISET elämänohjeet? Mitä ohjeita kadunkulkijat ovat elämässään saaneet? Minkä neuvon antaa abortin tehnyt 17-vuotias? Annika ja Tinja opiskelevat elämää klo 13–14.

FILOSOFIARADIO
Mitä yhteistä on piisamirotalla ja Esa Saarisella? Tähän ja muihin elämän suuriin kysymyksiin vastaavat Anna, Matias ja Linnea klo 14–15. Kanssamme pohtimassa filosofi Esa Saarinen, kirjailija Leena Krohn ja lasten filosofiakahvilan perustaja Emilia Lehtinen.

MATKAILURADIO
Millaista on lähteä Suomesta maailmalle? Ota Ellan, Annin ja Vilman kanssa äkkilähtö pois harmaasta arjesta. Me kerromme, mihin suomalaiset matkustavat juuri nyt. Menolippu tarjolla klo 15–16.

Tiistain 29.9. kattaus:

DEEP WEB
Mitä lurkkii tutun ja turvallisen Facebookisi takana? Miljoonia rikollisia, palkkamurhia tilauksesta, huumeiden ja aseisen nettibasaari. Deep web -radiolähetys avartaa pimeää maailmaa klo 17–18. Syvissä vesissä Roni, OP sekä Ahti.

NUOREN NAISEN SEKSUAALISUUS
Seksuaalisuus on osa jokaisen elämää. Silti aihe punastuttaa. Mitä on nuoren naisen seksuaalisuus suomalaisessa kulttuurissa? Entä Japanissa tai Turkissa? Ikinuori Riitta Cankocak pohtii musliminaisten mahdollisuutta seksuaalivallankumoukseen. 17-vuotiaana aikuisviihdeuransa aloittanut Satu Söderström kertoo, miten saada orgasmi. Toimittajina klo 18–19 päivän seksikkäimmät Jasmin ja Aada.

ROHKEUSRADIO
Miksi ihminen pelkää? Voiko heikko olla rohkea? Mitä rohkeus on? Studiossa klo 19–20 vapisevat Oona, Vilma ja Marika. Jos jäädymme, rohkeudesta huolehtivat kaupungin siviilirohkein nainen Kerttu Sirviö sekä 15 tavallista sankaria.

One Comment on “Kallion lukio valtaa tänään keskiviikkona radiostudion”

  1. Pingback: Kallion lukio valtaa tänään keskiviikkona radiostudion - Happi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *