Tiistaina 29.9. Kallion lukio radiossa klo 17-20

Eevi SavolainenRadio, Radio-ohjelmat3 Comments

Kallion lukion RADIOKURSSI ON AIR! Suorat lopputyölähetykset HattuRadiossa keskiviikkona 23.9. klo 13−16 ja tiistaina 29.9. klo 17−20.

Tiistain 29.9. kattaus:

DEEP WEB
Mitä lurkkii tutun ja turvallisen Facebookisi takana? Miljoonia rikollisia, palkkamurhia tilauksesta, huumeiden ja aseisen nettibasaari. Deep web -radiolähetys avartaa pimeää maailmaa klo 17–18. Syvissä vesissä Roni, OP sekä Ahti.

NUOREN NAISEN SEKSUAALISUUS
Seksuaalisuus on osa jokaisen elämää. Silti aihe punastuttaa. Mitä on nuoren naisen seksuaalisuus suomalaisessa kulttuurissa? Entä Japanissa tai Turkissa? Ikinuori Riitta Cankocak pohtii musliminaisten mahdollisuutta seksuaalivallankumoukseen. 17-vuotiaana aikuisviihdeuransa aloittanut Satu Söderström kertoo, miten saada orgasmi. Toimittajina klo 18–19 päivän seksikkäimmät Jasmin ja Aada.

ROHKEUSRADIO
Miksi ihminen pelkää? Voiko heikko olla rohkea? Mitä rohkeus on? Studiossa klo 19–20 vapisevat Oona, Vilma ja Marika. Jos jäädymme, rohkeudesta huolehtivat kaupungin siviilirohkein nainen Kerttu Sirviö sekä 15 tavallista sankaria.

3 Comments on “Tiistaina 29.9. Kallion lukio radiossa klo 17-20”

  1. Pingback: Huomenna tiistaina Kallion lukio radiossa klo 17-20 - Happi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *