Tulossa: Ruudin vaalivalvojaiset livenä Korjaamolta

Eevi SavolainenRuuti, Video1 Comment

Ydinryhmän vaaleissa valitaan 20 nuoren ydinryhmä, jonka tehtävänä on huolehtia yhdessä nuorisoasiainkeskuksen kanssa Ruuti -järjestelmän toimivuudesta. Ydinryhmä huolehtii siitä, että helsinkiläisten nuorten ääni kuuluu kaupungissa. Ryhmän toimintakausi on yksi vuosi.

Kaikki äänioikeutetut helsinkiläiset nuoret saavat postissa äänestystunnukset ja -ohjeet kotiosoitteeseensa. Tunnusten pitäisi olla kuitenkin perillä äänestyksen alkuun mennessä. Henkilökohtaiset tunnuksesti saat tarvittaessa tällä sivulla olevan chatin kautta.

Äänestys päättyy 19.11. klo 20:00.

Vaalitulosta jännitetään vaalivalvojaisissa 19.11. klo 18-21 Korjaamossa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy sekä HattuMedia lähettää tilaisuuden livenä, joten voit seurata illan jännitysnäytelmää myös kotoa käsin.

One Comment on “Tulossa: Ruudin vaalivalvojaiset livenä Korjaamolta”

  1. Pingback: Tulossa: Ruudin vaalivalvojaiset livenä Korjaamolta - Happi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *