Seuraa RockAcademyn studioklinikkaa somessa

Eevi SavolainenRockAcademy1 Comment

Rock Academy studioklinikkaa voit seurata myös livenä Snapchatissa ja Periscopessa nimimerkiltä: @hattumedia ja instassa @rockacademyhev

Äänitys- ja miksausklinikka 28.-29.11.2015 MD-studiolla

Tule viilaamaan taitojasi ja oppimaan Suomen huipuilta musiikin tuottamista ja studiotyöskentelyä! Rock Academyn studioklinikka järjestetään Munkkiniemen MD-studiolla lauantaina 28.11. kello 12–17 ja sunnuntaina 29.11. kello 12–15. Työpajaa vetävät kokeneet tuottajat ja huippumuusikot Jukka Puurula, Hiili Hiilesmaa ja Jaani Peuhu. MD-studio sijaitsee Munkkiniemessä osoitteessa Riihitie 22 ja sinne pääsee ratikalla 4, tai busseilla 53, 58, 57. Vapaa pääsy!

Jukka Puurula on muusikko, säveltäjä, sovittaja, äänittäjä ja opettaja. Hän on soittanut muun muassa Don Huonot-yhtyeessä sähköbassoa. Hän työskentelee äänittäjänä ja tuottajana Porvoossa, Magnusborgin Mankku- studiolla.

Hiili Hiilesmaa on toiminut päätoimisena tuottajana 90-luvun puolivälistä alkaen. Hiili on tuottanut levyjä monille huippuyhtyeille kuten HIM, Apocalyptica, The 69 Eyes, Sentenced, Lordi, Don Huonot ja Kauko Röyhkä. Omien yhtyeiden albumeita on ilmestynyt toistaiseksi 15 kappaletta. Viime vuosina Hiili on ollut useassa yhtyeessä mukana niin vokalistina kuin rumpalina.

Jaani Peuhu on soittanut rumpuja useissa eri yhtyeissä kuten Scarlet Youth, Varjo ja Deadbabes. Vuonna 2004 Peuhu teki ensimmäisen levyn Iconcrashin nimellä. Hän on toiminut vierailevana muusikkona tai tuottajana mm. seuraaville artisteille: Before the Dawn, To/Die/For, Wiidakko ja Anna Eriksson. Peuhun musiikkia on kuultu Blackout elokuvassa (2008), Clive Barkerin The Midnight Meat Train (2008) soundtrackilla sekä Uusi Päivä TV-sarjassa (2012). Peuhu on tehnyt myös soolouraa.

Nähdään munkassa! ‪#‎rockacademy‬ ‪#‎rockacademyfinland‬ ‪#‎hattumedia‬‪#‎nuoret‬ ‪#‎snapchat‬ ‪#‎periscope‬

One Comment on “Seuraa RockAcademyn studioklinikkaa somessa”

  1. Pingback: Seuraa RockAcademyn studioklinikkaa somessa - Happi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *