Ilmoittaudu mukaan Päättäjämiitin monikameralähetykseen kuvaajaksi

Eevi SavolainenVideo1 Comment

160324_Paattajamiitti_1176x392px-768x256

HattuMedia lähettää livenä Päättäjämiitin “Lupaustunnin”, joka päättää Päättäjämiitin ja kokoaa kaikkien päivän aikana kokoontuneiden ryhmien lopputulemat. Kaipaamme mukaan kuvaajia monikameralähetykseen keskiviikkona 20.4. Aikaisempaa kokemusta, et kuvaamisesta tai monikameralähetyksistä tarvitse. Paikalla tulisi olla ainakin klo 13-15.30. Muutamia apukäsiä otetaan myös rakennukseen mukaan. Mikäli rakentamisessa mukanaolo kiinnostaa ja luonnistuu, kerrothan siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset Reijo Jumppaselle tekstiviestillä/ Whatsappilla nroon 041-5121793. Kouluun mahdollisuus saada poissaoloanomus pyydettäessä

Eikö kuvaus kiinnosta, mutta osallistuminen houkuttaa: Ilmoittaudu Päättäjämiittiin keskustelemaan.

One Comment on “Ilmoittaudu mukaan Päättäjämiitin monikameralähetykseen kuvaajaksi”

  1. Pingback: Ilmoittaudu mukaan Päättäjämiitin monikameralähetykseen kuvaajaksi - Happi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *