Lähetä musiikkiasi HattuRadioon!

Eevi SavolainenRadioLeave a Comment

HattuRadio uudistuu syksyllä 2016

Nuorten toimintakeskus Hapen muuton takia HattuRadio kerää voimia tulevaa syyskautta varten ja etsii uutta musiikkia uudistuvalle soittolistalle. HattuRadio on nuorten kuuloinen radiokanava ja tahtoo nostaa esiin juuri sinun tekemän teoksesi. Soittolistalle otamme vastaan kaikkien genrejen alla olevaa musiikkia. Kun syksyllä toiminta taas käynnistyy, pääset myös tekemään omaa radio-ohjelmaa tai -haastatteluita HattuRadioon.

Ohjeet kappaleiden lähettämiseen:

Voit lähettää kappaleesi sähköpostin liitteenä tai esim. dropboxin kautta hatturadio(a)gmail.com. Mikäli jaat tiedoston Google Driven kautta, muistathan jakaa myös käyttöoikeudet.

Laitathan sähköpostiin myös seuraavat tiedot:
– Yhtyeen nimi
– Kappaleen nimi /nimet
– Kappaleen tekijätiedot (sävellys, sanoitus, sovitus)
– Onko yhtyeessänne Teoston tai Gramexin jäseniä
– Yhteyshenkilön sähköpostiosoite (mikäli kappale lähetetään yleisestä sähköpostiosoitteesta). Otamme tarvittaessa myöhemmin yhteyttä sähköpostitse. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille ilman henkilöiden lupaa.

Musiikin lähettäjä vastaa siitä, että oikeudet on kunnossa.

Tule tekemään omaa ohjelmaa

Voit ilmoittautua ohjelman tekijäksi jo nyt, vaikka syyskauden alku siintääkin vielä kaukana. Ohjelmaa voit tehdä yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa ja sisältö saa olla juuri sellaista kuin te haluatte! Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia hatturadio(a)gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä voit(te) kertoa tulevasta ohjelmasuunnitelmasta, toiveenne ohjelmapaikasta (viikoittain toistuva) tai voimme palata asiaan lähempänä ohjelmien alkua.

Lisätietoja
Eevi Savolainen
Mediatuottaja
040-3346752

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *