Tule mukaan RuutiExpon toimitustiimiin

Risto KurhoRuuti, RuutiExpo 2016, YleinenLeave a Comment

expo_banneri_nettisivu

HattuMedia heräilee eloon!

Olemme mukana nuorten vaikuttamistapahtuma RuutiExpossa, joka järjestetään Helsingin kaupungintalolla ensi viikon torstaina 3.11. klo 9-15. Teemme tapahtumassa lyhyitä vaalivideoita sekä taltioimme päivän tunnelmia.

Nyt on aika ilmoittautua mukaan toimitustiimiin. Haussa on haastattelijoita, kuvaajia, editoijia ja somettajia. Ilmoittautua voit Ristolle numeroon 041 512 1714 tai sähköpostitse risto.kurho(at)hel.fi. Kerro myös, jos tarvitset osallistumista varten poissaoloanomuksen kouluun.

Kokoonnumme ilmoittautuneiden kanssa keskiviikkona 2.11. klo 17 HattuMedian tiloissa Leipätehtaalla (Kaikukatu 4, B-rappu) ja sovimme tarkemmasta työnjaosta. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa RuutiExposta löydät tapahtuman nettisivuilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *