HattuMedian tukikohta siirtyi Leipätehtaalle

mayraelRadio, YleinenLeave a Comment

etuovihappi2

takaovihappinuoliuusi

HattuMedia on muuttanut väliaikaisiin tiloihin Sörnäisten Leipätehtaalle osoitteeseen Kaikukatu 4. Median tilat löytyvät B-rapun alimmasta kerroksesta, jonne pääsee astumalla pääovista sisään, suuntaamalla aulasta porraskäytävään ja laskeutumalla yhdet portaat alas. Hapen ovella on ovikello, jota soittamalla saat yhteyden vahtimestariin. Leipätehtaan pääovi sulkeutuu iltaisin kello 16, minkä jälkeen kulku tiloihin tapahtuu rakennuksen vastakkaiselta puolelta B-rapun ovesta. Myös tällä ovella on Happeen yhdistetty ovipuhelin. Mikäli olet tulossa paikalle kello kuudentoista jälkeen, sovithan tulostasi etukäteen työntekijöiden kanssa.

Leipätehtaan väistötiloihin on muutettu toimintakeskus Hapessa käynnissä olevan remontin vuoksi. Mediatoimintojen lisäksi Leipätehtaalla toimivat Hapen Studio 1, Kuvakeskus, Pelitalo, katutaidekeskus Supafly, Teatteri Narri sekä Helsinki Freedom Records.

Väistötiloissa tullaan majailemaan ainakin tämän vuoden loppuun saakka.

HattuMedia heräilee

Leipätehtaalle muuton myötä HattuMedian toiminta aktivoituu jälleen.

Keväästä saakka tauolla ollut HattuRadio on tarkoitus saada käyntiin mahdollisimman pian. Mukaan radiotoimintaan voi ilmoittautua jo nyt laittamalla viestiä osoitteeseen hatturadio(at)gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa, miten juuri sinä haluaisit osallistua HattuRadion tekemiseen.

Tällä viikolla HattuMedia on mukana Helsingin kaupungintalolla järjestettävässä RuutiExpo-tapahtumassa. Ilmoittautuminen HattuMedian toimitustiimiin on parhaillaan käynnissä, ja mukaan mahtuu vielä mainiosti. Muista tulevista tapahtumista ja kursseista tiedotamme nettisivuillamme sekä somekanavissamme.

 

Juttua muokattu 16.11.2016: poistettu kehotus soittaa vahtimestarille ovelta ja lisätty tieto ovipuhelimista.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *