Tervetuloa tupareihin! Mediajengi kokoontuu Leipätehtaalla 23.11.

mayraelYleinenLeave a Comment

tuparit-01

HattuMedia, Studio 1 Happi, katutaidetoimisto Supafly, Kuvakeskus, Pelitalo, Teatteri Narri sekä Helsinki Freedom Records muuttivat lokakuussa Leipätehtaalle toimintakeskus Hapen remonttia karkuun. Väistötiloissa on majailtu jo tovi, ja tavarat alkavat pikkuhiljaa löytää siellä paikkojaan. On siis aika viettää tupaantuliaisia!

Hapen mediajengi eli HattuMedia, Studio 1 ja Supafly kutsuvat sinut tutustumaan Leipätehtaan tiloihin keskiviikkona 23.11. klo 17 alkaen.

Paikan päällä pääset näkemään, mitä kaikkea Hapen mediatoiminnoissa voi jo nyt harrastaa, sekä ideoimaan, mitä juuri sinä haluaisit median ja katutaiteen parissa tehdä. Tupareissa pääset myös tapaamaan  muita mediasta kiinnostuneita nuoria. Kokoontumiseen ovat lämpimästi tervetulleita niin vanhat harrastajat kuin uudet ihmisetkin.

Illan ohjelmaan kuuluu rentoa hengailua sekä naposteltavasta nauttimista. Jotta osaamme varata oikean määrän evästä, ilmoita tulostasi mieluusti etukäteen osallistumalla tapahtuman Facebook-eventiin tai hihkaisemalla tulostasi jotakin muuta mediatiimin työntekijät tavoittavaa kautta.

Nähdään Leipätehtaalla!

Lisätietoja:

Ohjeet Leipätehtaalle saapumiseen

HattuMedian työntekijöiden yhteystiedot

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *