Alexandra Ässä: “Mä teen vaan sitä mun juttuu”

mayraelYleinenLeave a Comment

annaalexandra

Tanssija ja tanssinopettaja Alexandra Ässä piipahti HattuMedian Anna Karilan haastattelussa kertomassa muun muassa urastaan sekä kohtaamastaan vihapuheesta.

Rohkea ja toisinaan provosoivakin tanssija kertoo saavansa paljon kritiikkiä ja suoranaista huorittelua sosiaalisen median kautta. Palautetta tulee etenkin twerkkausvideoista, joissa Alexandra sheikkaa takapuoltaan näyttävästi.

– Yleensä sitten siitä tulee, että ai kauheeta, miten sää voit, sullahan on lapsi, miten sää voit olla pylly paljaana, nainen huokaa.

Kriittinen palaute ei kuitenkaan estä Alexandraa tanssimasta. Hän toteaa maailmassa olevan aina ihmisiä, jotka ei tykkää – ihan sama mitä tekee.

– Mä oon sitä mieltä, että mä teen vaan sitä mun juttuu ja jos jollakin on hirvee ongelma, niin sen ihmisen ei tarvitse katsoa mun tekemiä juttuja. Mun mielestä kritiikki on hyvästä, jos se on semmosta kasvattavaa ja rakentavaa, mut sit jos on jotain semmosta, että musta sä oot ihan paska, koska mä en tykkää susta henkilönä… Ei se oo kritiikkiä.

Katso alta, mitä muuta Alexandra haastattelussa kertoi!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *