HattuMedia etsii riveihinsä musiikkitoimittajia

mayraelToimitusLeave a Comment

Haluatko haastattelemaan artisteja keikoille ja backstageille? Palatko halusta päästä oppimaan toimittajan työtä? Ilmoittaudu nyt HattuMedian musiikkitoimittajaksi!

HattuMedian musiikkitoimitus on aktivoitumassa viime aikojen hiljaiselon jälkeen. Aloitamme kevään toiminnan suunnittelupalaverilla keskiikkona 1. helmikuuta kello 17 HattuMedian tiloissa Leipätehtaalla.

Vanhojen musatoimittajakurssilaisten lisäksi etsimme joukkoomme uusia 15–25-vuotiaita nuoria, jotka haluavat lähteä matkalle kohti musatoimittajuutta. Kevään aikana musatoimittajat pääsevät tekemään haastatteluita ja monenlaisia radio- ja videojuttuja sekä osallistumaan koulutuksiin, joissa syvennetään toimittajan taitoja ja saadaan vinkkejä juttujen tekoon alan ammattilaisilta.

Aikaisempaa kokemusta toimittamisesta ei tarvita, mutta musiikkitietämys on plussaa! Mukaan toimintaan pääset saapumalla paikalle musatoimittajien tapaamiseen tai ilmoittautumalla Elinalle (puh. 040 334 6752).

Nopeimmille tarjolla varaslähtö musatoimittajuuteen!

Mikäli et malta odottaa musatoimittajien tapaamiseen saakka, voit lähteä juttukeikalle jo ensi viikolla. Etsimme nyt haastattelijoita ja kuvaajia tallentamaan Painfeltin, Carbinen ja Division Sixin keikkaa Bar Looseen torstaina 26. tammikuuta. Soitto tapahtumassa alkaa kello 20.30 ja kestää yhteentoista saakka. Osallistujilta vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää. Voit ilmoittautua mukaan Elinalle.

 

Lisätietoja:

Elina Mäyrä, mediatuottaja
elina.mayra(a)hel.fi
 040-334 6752

Reijo Jumppanen, mediatuottaja
reijo.jumppanen(a)hel.fi 
041-512 1793

Katso musiikkitoimittajien tekemiä haastatteluja HattuMedian YouTube-kanavalta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *