Tule luomaan taidetta siitä, mistä yleensä vaietaan

mayraelRadio, Tapahtumat, Toimitus, Video, YleinenLeave a Comment

Nuorisoasiainkeskuksen uudessa projektissa kannustetaan nuoria kertomaan taiteen keinoin se, mistä heidän on syystä tai toisesta vaikeaa puhua ääneen.

Mistä sinä et puhu -teemaan pureudutaan kevään 2017 aikana kaikille avoimissa työpajoissa, joissa muun muassa tanssin, musiikin ja teatterin ammattilaiset auttavat nuoria aiheen käsittelyssä. Ensimmäisen työpajan aiheena on yhteisötanssi, ja se järjestetään Lapinlahden sairaalan auditoriossa tiistaina 7. maaliskuuta klo 18–20. Työpajan ohjaajana toimii tanssitaiteilija Pia Lindy.

MSEP-projekti huipentuu elo-syyskuussa 2017 Lapinlahden sairaalan miljöössä järjestettävään tapahtumaan, jossa nuorten tuottama taide – mm. valokuvat, videot, tanssiteokset, teatteriesitykset ja musiikki – saa äänensä kuuluviin.

Kuinka pääsen mukaan?

Mistä sinä et puhu -projektiin etsitään tarinoita ja teoksia kaikilta taiteen aloilta. Haluatko sinä kertoa tarinasi tai olla mukana tekemässä aiheesta kuvaa, teatteria, lyriikkaa, tanssia, mediataidetta tai jotakin muuta? Tule mukaan! Saat ajankohtaista tietoa projektista tykkäämällä Mistä sinä et puhu -sivusta Facebookissa, ja mukaan suunnitteluryhmään pääset hihkaisemalla innostuksestasi MSEP-projektin ohjaajille (yhteystiedot alla).

”Mistä sinä et puhu” toteutetaan Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen ja Lapinlahden Lähteen yhteistyönä. Lapinlahden Lähde on Helsingissä vanhassa Lapinlahden sairaalassa toimiva mielen hyvinvoinnin ja kulttuurin tapahtumapaikka.

 

Ota yhteyttä:

Elina Mäyrä, mediatuottaja / Kulttuurisen nuorisotyön yksikkö, elina.mayra(a)hel.fi

Marjaana Veikkanen, teatteri-ilmaisun ohjaaja / Herttoniemen nuorisotyöyksikkö, marjaana.veikkanen(a)hel.fi

Samuli Mäkisalo, teatteri-ilmaisun ohjaaja / Kulttuurisen nuorisotyön yksikkö, samuli.makisalo(a)hel.fi

Sanna Lesonen, tuottaja / Tapahtumayksikkö, sanna.lesonen(a)hel.fi

Tiina Toivonen, tuottaja / Tapahtumayksikkö, tiina.toivonen(a)hel.fi

 

Katso myös:

 Mistä minä en puhu” on teemana myös Nuori Taide 2017 -näyttelyssä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *