HattuMedia lähtee Emma-gaalaan

mayraelTapahtumat, Toimitus, Video, YleinenLeave a Comment

Tulevana lauantaina 4.2. vietetään suomalaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma-gaalaa. Espoon Metro Areenalla järjestettävässä tapahtumassa palkitaan vuoden 2016 menestyksekkäimmät artistit ja yhtyeet sekä nautitaan lukuisten tähtiesiintyjien musiikista.

HattuMedia on mukana Emma-gaalassa ja välittää gaalaillan tunnelmia paikan päältä. Raportoimme sinulle tähtien tunnelmat punaiselta matolta sekä näytämme, mitä gaalan kulisseissa tapahtuu. Lauantain aikana voit seurata gaalatunnelmia HattuMedian Instagramin kautta, ja parhaat palat tapahtumasta julkaistaan HattuMedian kanavilla gaalan jälkeisellä viikolla.

Mikäli sinä haluat ehdottaa kysymystä lempiartistillesi, suuntaa nyt HattuMedian Instaan ja anna ehdotuksesi. Parhaat kysymykset lähtevät mukaan gaalaan, ja ne esitetään tähdille illan aikana. Ehdotuksesi haastateltavista ja kysymyksistä pääset esittämään täällä!

Emma-gaalassa esiintyvät mm. Alma, Alex Mattson, Evelina, Ellinoora, Arttu Lindeman, Mikael Gabriel, Isac Elliot, Suvi Teräsniska, Vesala, Profeetat (Cheek & Elastinen), SANNI ja Haloo Helsinki. Gaala nähdään suorana lähetyksenä Nelosella klo 20 alkaen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *