Tähdet säkenöivät punaisella matolla – katso HattuMedian videot Emma-gaalasta

mayraelTapahtumat, Toimitus, VideoLeave a Comment

Viime lauantaina Espoon Metro Areenalla juhlittiin Emma-gaalaa, jossa palkittiin vuoden 2016 menestyksekkäimmät suomalaiset musiikintekijät.

Illan Emma-kuningattareksi kruunattiin tänä vuonna PMMP-yhtyeestä soolouralle lähtenyt Vesala, joka nappasi itselleen neljä pystiä. Vesala palkittiin gaalassa vuoden naissolistina, ja hänen omaa nimeän kantava ensimmäinen sooloalbuminsa valittiin sekä vuoden pop-albumiksi että vuoden albumiksi. Levyn ensimmäinen sinkku Tequila palkittiin vuoden biisinä.

HattuMedia oli paikalla Metro Areenalla ja nappasi ennen gaalaa järjestetyltä punaiselta matolta haastatteluunsa mm. Emmoja kahlineen Vesalan, vuoden miessolistina palkitun Mikael Gabrielin, televisioidun lähetyksen avanneen Profeetat-duon sekä viime vuoden kovat musiikkitulokkaat Alman, Evelinan ja Ellinooran.

Katso alta, mitä HattuMedian toimittajat saivat artisteista irti!

 

Lisää gaalamateriaalia löydät HattuMedian Instagramista! HattuMedian fb-sivulta voit katsoa gaalan jälkeisestä pressitilaisuudesta kuvatun livevideon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *