Tule toimittajaksi Reaktoriin!

mayraelReaktori, Tapahtumat1 Comment

Suomen suurin nuorten talvilomatapahtuma Reaktori valtaa Helsingin Messukeskuksen 22.–24.3.2017.

HattuMedia lähtee raportoimaan Reaktorin menosta tapahtuman avajaispäivänä keskiviikkona, ja nyt on aika ilmoittautua mukaan toimitustiimiin. Etsimme porukkaamme sekä kuvaajia että toimittajia. Osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta toimitustyöstä, sillä into tekemiseen riittää!

Teemme tapahtuman avajaispäivän aikana haastatteluja Messukeskuksessa ja editoimme ne keskiviikkona/torstaina HattuMedian tiloissa Leipätehtaalla. Tapaamme toimituksen kanssa Messukeskuksen sisäänkäynneillä keskiviikkona 22.3. klo 13.

Voit ilmoittautua mukaan toimitukseen laittamalla viestiä Elinalle (yhteystiedot alla). Kerro viestissäsi, missä roolissa haluaisit Reaktorissa toimia (kuvaaja, toimittaja, sometoimittaja tai jotain muuta – mitä?) ja mikä on aikataulusi keskiviikon ja torstain suhteen.

Mikä Reaktori?

Reaktori tarjoaa pääkaupunkiseudulla talvilomaansa viettäville nuorille ilmaista loma-ajan toimintaa keskiviikosta perjantaihin klo 13–20. Tänä vuonna mukana on lähes 50 näytteilleasettajaa, joiden joukosta löytyy muun muassa liikunnallisia aktiviteettejä, pelejä, kädentaitoja ja yhteiskunnallista asiaa. Voit tutustua Reaktorin ohjelmaan etukäteen täällä.

Katso alta HattuMedian tekemä kooste vuoden 2016 Reaktorista!

 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Elina Mäyrä, mediatuottaja
elina.mayra(a)hel.fi
 040 334 6752

 

One Comment on “Tule toimittajaksi Reaktoriin!”

  1. Pingback: Tule toimittajaksi Reaktoriin! - Happi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *