Kulttuuriareena Gloria muuttui tanssin ja hiphopin näyttämöksi

Risto KurhoTapahtumat, YleinenLeave a Comment

NÄYTTÄMÖ-tapahtuma järjestettiin 7.1.2017 Gloriassa. Tapahtuman tarkoitus oli antaa nouseville artisteille hyvä mahdollisuus päästä näyttämään muille taitojaan.

Pääesiintyjinä olivat Kingfish ja Djangomayn, muita hyviä nousevia artisteja olivat mm. Deezydavid, CleanZizou, Vissel, Nizarflow sekä Cavallini. Tanssiryhmissä nähtiin MPM, Reggaeton Mangos, FLASH sekä tanssikoulu Footlightin oppilaita.

NÄYTTÄMÖn ohjelma oli monikulttuurisesti rikas, sillä ohjelmaan sisältyi rap-musiikin lisäksi tanssia. Eri tanssiryhmillä oli kaikilla omat tyylinsä mitä he tanssivat. Esim. Reggaeton Mangos tanssi kuubalaista katutanssia, MPM kpoppia, FlASH ja Footlight showtanssia.

 

Teksti: Melinda Palmgren
Haastattelija: Ujuni Ahmed
Kuvaaja: Jussi Hartelin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *