Heta Hyttinen vierailee HattuMediassa – tule kuulemaan ammattilaisen vinkit uralle

mayraelToimitus, YleinenLeave a Comment

Pitkän linjan media-alan ammattilainen Heta Hyttinen saapuu HattuMedian musiikkitoimittajien vieraaksi keskiviikkona 8. maaliskuuta. Hyttinen tulee kertomaan nuorille pitkästä urastaan sekä jakamaan vinkkejä aloitteleville toimittajille.

Hyttinen aloitti uransa jo 11-vuotiaana Yleisradion Kasmasiini-ohjelmassa. Sittemmin hän on toiminut mm. Muuvi-gaalojen, Yleisradion Musiikki-tv:n sekä lukuisten tapahtumien ja festareiden (mm. Sauna Open Air, Tuska, Ruisrock, Ankkarock) juontajana. Hyttinen työskenteli myös MTV3:n legendaarisen Jyrki-ohjelman (1997–1999) toimittajana, juontajana ja toimituspäällikkönä. Lisäksi hän on kirjoittanut juttuja vapaana toimittajana mm. Aamulehteen, Iltalehteen ja moniin aikakauslehtiin sekä toiminut musiikkilehti Rytmin päätoimittajana.

Hyttinen vierailee Leipätehtaalla 8.3. klo 17–19. Vierailu on osa HattuMedian musiikkitoimittajien kevään ohjelmaa, mutta tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Elina Mäyrä, mediatuottaja
elina.mayra(a)hel.fi
 040-334 6752

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *