Toimintakeskus Happi palaa Sörnäisten rantatielle

mayraelYleinenLeave a Comment

HattuMedia sekä muut toimintakeskus Hapen toiminnot muuttavat takaisin varsinaisiin tiloihinsa Sörnäisten rantatielle maalis-huhtikuun aikana. HattuMedia pakkaa parhaillaan tavaroitaan ja palaa Happeen ensimmäisten toimintojen joukossa ensi viikolla.

Muuton vuoksi HattuMedia ei lainaa kalustoa eikä tarjoa editointitilojaan nuorten käyttöön viikon 11 aikana. Toiminta uusissa tiloissa alkaa heti, kun tavarat saadaan paikoilleen. Tiedotamme muuton etenemisestä ja toiminnan aloittamisesta näillä sivuilla sekä HattuMedian Facebookissa ja Instagramissa.

Toimintakeskus Happi on ollut remontissa viime keväästä saakka rakennuksen pohjakerroksessa ja kellarissa olleiden kosteusvauruoiden vuoksi. Remontin aikana valtaosa Hapen toiminnoista maijaili väistötiloissa Leipätehtaalla. Kevään aikana remontoituun Happeen palaavat HattuMedia, KuvakeskusStudio 1katutaidetoimisto Supafly, Narrin teatteriSankarit-toiminta sekä Helsinki Freedom Records.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *