Tule mukaan Loistefestarin tapahtumatoimitukseen

mayraelLoistefestari, Tapahtumat, Toimitus, Video, YleinenLeave a Comment

Nuorten vuosittainen kulttuurikatselmus Loiste järjestetään pääkaupunkiseudulla tulevana viikonloppuna 25.–26. maaliskuuta. Tänä vuonna tapahtuman teemana on tanssi, ja tanssikatselmuksia järjestetään Helsingin Sandelsissa, Espoon kulttuurikeskuksessa sekä Vantaan Vernissassa.

HattuMedia taltioi tuttuun tapaan parhaat palat Helsingin katselmuksista. Etsimme nyt tapahtumatoimitukseemme haastattelijoita, kuvaajia sekä editoijia. Toimituksessa työskennellessäsi pääset kurkkimaan Loisteen kulisseihin, haastattelemaan esiintyjiä ja järjestäjiä sekä ikuistamaan kameralle nuorten tanssijoiden suuret hetket Loisteen lavalla. Toimitukseen osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta median tekemisestä.

Voit osallistua Loisteeseen sekä lauantaina että sunnuntaina tai ainoastaan toisena tapahtumapäivänä. Etsimme porukkaa taltioimaan myös Loistefestarin gaalaa Aleksanterin teatteriin keskiviikkona 29. maaliskuuta klo 18 alkaen. Toimituksen ennakkotapaaminen järjestetään torstaina 23.3. klo 17–19 Hapen väistötiloissa Leipätehtaalla osoitteessa Kaikukatu 4.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Ilmoittaudu mukaan Loisteeseen keskiviikkoon 22.3. mennessä sähköpostilla elina.mayra(a)hel.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, ikäsi sekä päivät, jolloin pystyt osallistumaan tapahtumatoimitukseen.

 

Lisätietoja:

Mikä Loiste? Tietoa tapahtumasta Loisteen sivuilla

Vuoden 2016 Loistefestari-kooste

 

Juttua muokattu 22.3.2017 klo 13.18: toimituksen ennakkotapaamisen paikka vaihdettu Sörnäisten rantatie 31:sta Leipätehtaaksi (Kaikukatu 4).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *