Hatturadion hiljaiselo päättyy – Kallion lukiolaiset valtaavat radiostudion maanantaina 3. huhtikuuta

mayraelRadio, Radio-ohjelmatLeave a Comment

Hapen remontin vuoksi liki vuoden tauolla ollut Hatturadio herää eloon ensi viikon maanantaina.

Tuolloin Hatturadiossa kuullaan Kallion lukion radiokurssilaisten lopputyölähetys. Suora lähetys käynnistyy kello yksitoista, ja sitä voi kuunnella sivubannerista löytyvän linkin kautta tai Livetaajuus.fi-sivustolla.

Kallion lukiolaisten lähetyksessä maanantaina 3. huhtikuuta:

FEEL GOOD RADIO klo 11–12
Mistä löytyy hyvä olo? Onko jooga tie kehon ja mielen hyvinvointiin? Miten pysyä inspiroituneena? Kallion good vibes -metsästäjät Eddu ja Cartsa selvittävät sulle onnen avaimet.

UG-SOLO x 3 klo 12–13
Mitä Suomen musaskenessä tapahtuu, mitä sä et tiedä? Ei mekään tiedetä mut otetaan selvää! Studiossa Rosa ja kahden Kasperin mysteeri. Menoa selvittämässä mm. Wateryn kundit.

NOLLABUDJETTI JA DYYKATUT VIHERKASVIT klo 13–14
Miten tehdä kaikki ja olla maksamatta mitään? Paljonko jää käteen kahvinpurujen ja hammastahnan jälkeen? Miten selvitä kommuunielämästä? Mitä hulluuksia rahaton yksinasuva joutuu soveltamaan? Herää yhdeksi. Keitä aamukahvisi kahdeksi. Me kerrotaan sulle, mihin suunnata sen jälkeen. Studiossa Susan & Manu. Tunti kulkee katutaidefestareista kalliokierroksen halvimpaan viiniin.


ELOKUVAÄÄNIÄ klo 15–16
Millaisia elokuvia ammattiohjaaja teki nuoruudessaan? Haluatko oppia toteuttamaan oman projektin? Millainen on hyvä käsikirjoitus? Samir ja Vilppu pohtivat elokuvaa ja tapaavat ohjaaja-käsikirjoittajat Selma Vilhusen ja A. H. Pesosen.

RADIKAALIRADIO klo 16–17
Kuka saa rikkoa lakia? Tarvitaanko kansalaistottelemattomuutta? Miten toteutetaan suoran toiminnan isku? Millaista on piileskellä 38 tuntia ydinvoimalan alueella? Äänessä tottelemattomat Elisa ja Vincent.

FEMINISMIRADIO klo 17–18
Millaista oli olla radikaalifeministi 70-luvulla? Mitä feminismi merkitsi silloin? Mitä se tarkoittaa nyt? Kuka on ja kuka voi olla feministi? Mihin tarvitaan Feminististä puoluetta? Studiossa Marikki, Kookoo ja Katja pohtivat feminismiä ja sitä, miten maailmaa muutetaan.

 

Haluatko SINÄ tehdä omaa radio-ohjelmaa?

Hatturadion toiminta käynnistyy huhtikuussa, ja radioon etsitään nyt toimittajia ja juontajia! Mikäli olet kiinnostunut radion tekemisestä, ilmoittaudu mukaan toimitukseen lähettämällä viesti Elinalle osoitteeseen elina.mayra(a)hel.fi.


Kuva: Vilppu Rantanen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *