Musiikki ja thainyrkkeily yhdistetään nyt Sport is your gang -leirillä

mayraelTapahtumat, Toimitus, VideoLeave a Comment

Sport is your gang -leirillä nuoret saavat oivan tilaisuuden harrastaa musiikkia ja urheilua ammattilaisten kanssa.

Kahdeksasluokkalaiset Vartiokylän oppilaat pääsivät 6. maaliskuuta kokemaan jotain uutta ja ennennäkemätöntä, kun Kallahden nuorisotalolla järjestettiin ensimmäistä kertaa Sport is your gang -leiri. Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen Itäluotsi-toiminnan, Helsinki Freedom Recordsin ja Helsinki thaiboxing Clubin järjestämän leiripäivä oli sekoitus thainyrkkeilyä ja räppäämistä. Päivän tarkoituksena on yhdistää musiikki ja urheilu sekä kannustaa nuoria itsensä toteuttamisessa musiikin kautta ja purkaa energiaa hyödylliseen liikuntaan.

Ensimmäisellä leirillä mukana oli kahdeksan nuorta.  Kallahden nuorisotalolla heitä odotti ensimmäiset thainyrkkeilytreenit ja tutustuminen musiikkistudioon. Thaiboxing -treenejä vetivät alan ammattilaiset Petri ja Petra Martinez. Onnistuneiden treenien jälkeen sali vaihdettiin Helsinki Freedom Recordsin äänitysstudioon, johon nuoret tutustuivat Jens Grönholmin opastuksella. Innokkaat nuoret hyppäsivät nopeasti mikkiin ja vetivät freestyleräppiä kannustavassa ilmapiirissä.

– Saimme todella hyvän porukan kasaan ja pojat tulivat intoa puhkuen paikan päälle, Itäluotsin sosiaaliohjaaja Kalle Kallio kommentoi tyytyväisenä.

Järjestäjien mukaan Sport is your gang -toimintaa tullaan jatkamaan, ja toiveena on saada lisää nuoria erilaisista taustoista osallistumaan ryhmään.

 

Katso HattuMedian videoreportaasista, kuinka Kallahden nuorisotalolla järjestetty ensimmäinen leiri sujui!

 

Teksti: Ira Ahlstedt
Kuvaus: Ira Ahlstedt, Sami Hilden
Editointi: Ira Ahlstedt, Timi Nordman

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *